(sm2)راستی لهجه یا لحجه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)راستی لهجه یا لحجه
نه من جسارت نمیکنم و بابای تورو به باباخوندگی نمیگیرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میدونی سندی همینجا طرفدار داره و میای این حرفارومیگی تا اونا رو تحریک کنی و این عقده تنفر از سندی رو بیان میکنی تا مثلا بقیه فکر کنن توخیلی میفهمی!!
منم دقیقا برعکس همینو انجام دادم و تورو تحریک کردم تا مزشو خودت بچشی! اما فرق منوتو اینه که تو مثل چاوشی فقط سعی میکنی پز فهمیدن دربیاری و با حرفات یک چیز غیرواقعی رو واقعی نشون بدی اما من بدون هیچ تعصبی نسبت به چاوشی و سندی و حتی میتونم بگم طرفدار چاوشی اون چیز واقعی رو که میبینم گفتم
همین مونده بود غصه طرفدارای سندی رو بخورم که اینجا هستن یا نه ! همین اریان برای هفت پشتمون بسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که که اینقد کوته فکره نمیشه با احترام ازش حرف زد
جذاب ترین حادثه ی زندگیم رفت
دیوانه ی دیوانه ی دیوانگیم رفت(sm50)
لاشیا دو تا قبض با هم اوردن
این قبضای شهرداری پرداخت نکنی چی میشه
(sm50)خدایا خودت درک و فهم انسانت را بالا ببر
سندی سوهان روحت شده و تنفر از کلماتت سرشار هست و با شکلک های خنده دار نمیتونی حس تنفر رو ازش گم کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماجرای سندی رو اگر خدای موسیقی هم بیان میکرد بازهم تو واکنشت همین بود چون ظرفیت طرفداریت همینه و مثل داعش خشک مغزی
من به جرات میگم همین چاوشی که به این منجلاب کشیده شد امثال شماها با طرز فکرتون شدید
اگر استفاده از هرنوع ادبیات در انجمن برای تو آزاده دلیل نمیشه که فکر کنی با این ادبیات الان چاوشی رو سربلند کردی
به خودت بیا
والسلام
مارو با اسم موسیقی دارن از پیشرفت و فهم و عقل می ندازن
حالا تو بگو سندی و چاوشی
جهان خود را ارتقا دهید !
(sm50) یه سری ادما و برنامه هستن که به زندگی ما جهت میدن تو هم تو برنامه هاشون گیر کردی
عاقل شو
اگه تو اینجوری به ارامش میرسی که یکی مث سندی که بجان همی سینجول تا قبل این برنامه اصن نمیدونستم زندس یا مرده باشه باعث بشه من عذاب بکشم باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا خدای موسیقی یکی نیس چن تاس داریوش عارق فرید زلاند گوگوش کیوان ساکت قمیشی و ....... که خودت میدونی تو این سالها مدارکش هست
من هر چی از خدایان شما شنیدم چیزی جز صدای دستگاهی نبوده امید سندی و .... بعد بگو من کوته فکرم تو عاقل ببین کی طرف کیو گرفته
قلم این رفیقمون Clint به شدت به دل می شینه (sm50) اتیش سیگارت روشن همیشه