فدات عزیزم (sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارد 4شنبه شدیم
فکر کنم الانم بتونی بگیری نباید مشکلی باشه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات عزیزم (sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارد 4شنبه شدیم
فکر کنم الانم بتونی بگیری نباید مشکلی باشه (sm120)
با چی بگیرم فعلا که وصل نشده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرارداد بستی تموم شده وصل شدنش مهم نینقل قول:
البته گفتم فکر میکنم ((:
(sm2)یاران بدبختو چیکار داری (sm2)یه دی وی دی رایت میکنه یه ته سیگار میندازه اینجا (sm2)
خب عزیزم میخوای یوزر پس بدم یه امتحان بکن ببین میشه گرفت یا نه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران کونیه 300 تومن کشیده روی پول دی وی دی بازی قبلا هزار تومن بود (sm2) الان قیمت مصوبش تصویب شده 1300 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارشو بلده دیوث می خواسته اینجوری مشتری جمع کنه ( 1000 میداده ) بعد کم کم که جا افتاد بکشه رو قیمت (sm2)نقل قول:
با اون 300 تومن خواسته پول سیگارش جور بشه (sm2) روزی 2 پاکت میکشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلفن بزن همین الان پشتیبانی بپرس ازشون (sm59)نقل قول:
خوابن الان (sm59)نقل قول: