بابا بازم خوبه تو دیجیتاله رو داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا بازم خوبه تو دیجیتاله رو داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما کجا تشریف دارید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل از مخابرات بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این چه شرکتیه ؟ (sm3)
سلام به فرگوسن برسون(sm2)نقل قول:
وقتی در روباهه پیر زندگی میکنی همین میشه دیگه
مهدی خطر پسر خوبیه کم سر به سرش بزار (sm2)نقل قول:
همینم کلی از شکم زدیم تا پولشو جور کنیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
امیر
نت رو اینترنتی شارژ کردم بعد حواسم نبود ، بعد اینکه شارژ شد ، بک زدم ، دوباره پول کم کرد
چه کنم ؟!
بزار راحت باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جای هردومون تو گریه غرق میشم
گریه نکن آرایشت خراب میشه (sm81)(sm50)
نه دو برابر شارژ نشدهنقل قول:
دمت گرم
تاعات و عباداتت قبول (sm10)