لینک(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لینک(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا وقتی این نیاز برطرف نشه افسردگی روحی ... کلا روح و روان بهم می ریزهنقل قول:
خووو زن نگیر همه جا پره برو گرجستان یا خود ایران یعنی تو 150 هزار تومان نداری(sm70)
من که ازت سر در نیاوردم(sm54)نقل قول:
(sm132)
آخه اینا زن نمیخوان ، به صغیر کبیر پیرمرد پیرزن رحم نمیکنن فقط دنبال سولاخننقل قول:
میفهمم ما هم تو این سندو سال بودیم ولی چاره چیه ؟ باید سوخت و ساخت ...
آقا من غلط کردم بحث راه نندازین . اصن بیاین به من پیرمرد تجاوز کنین (sm2)
هرزگی کجا بود تو وقتی تشنه ای به خودت تشنگی میدی یا وقتی گرسنه ای به خودت گرسنگی میدی گرسنگی بدی چی میشه تشنگی بدی چی میشه اینا از مشکل مملکتمونهنقل قول:
خب وقتی نه کاری نه حقوقی نه اینده ای اینا نباشه چیکار کنیم
تو کار یه زن رو نمی تونی بکنی که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن بحث زن نبود که (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر دموی این آهنگ متصل قشنگ بود ! کاش زودتر بقیه آهنگهای آلبوم امیر بی گزند هم دمو بشن بشنویم . (sm81)(sm81)