دیوث اینجا مگه شبکه خبر هستش که اینجا زرت زرت خبر میزاری(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث اینجا مگه شبکه خبر هستش که اینجا زرت زرت خبر میزاری(sm70)
اشترم تی وی نداره همینجا میذارم زحمتش نشه بره جای دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تی وی داره نه موبایل داره این اینترنت رو هم قطع کنه کلا ارتباط خودش رو با دنیا واقعی و مجازی قطع کنه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسکین دلم باش ای یار/تو که توی دل من جا داری(sm50)
آقا وجدانی اسم اینو بگین ، دلم رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایعه صحبت پرسپولیس با رونالدینیو مطرح شده و هوادارا زیر خبرش کامنت میذارن و درباره اومدن و نیومدنش بحث می کنن... یعنی میخوام بگم به درجه ای از عرفان رسیدیم که میتونیم با اومدن رونالدینیو مخالفت و موافقت کنیم!(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ترکه حسش نیس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت فهمیدی چی گفتی دیوث 2 تا مدل بهش معرفی کردی کسشر تمام مال N نصل قبل 17 اینچم نبود تازه ..
DDR 3 مات هم نبود Cpu ش رو هم که دیگه کار ندارم .. (sm30)
خب دیوث بت که فشار نمیاد باشه شب ازت میگیرم(sm50)نقل قول: