(sm173)اش مشدی و شله مشدی همزمان رسید
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm173)اش مشدی و شله مشدی همزمان رسید
شکلش نبود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بُریم مَشَد (sm120)
هست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت الحلقوم نمیارن واستون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اینجا نذری 2 تا بیشتر نیاوردن یکیش قیمه بود یکیش مرغ(sm120)
برای این گل قرمز نماز مرده بخوانید (sm10)
من حالم خیلی خرابه تا بعد
جان خودم الان دعوت شدیم جایی به صرف کلپچ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بدم میاد کاش دسترسی داشتیم میبردم براش (sm120)
نشد یه بار دختر همسایه آش نذری بیاره ، منم درو باز کنم ، چادر گُلیشو جمع کنه و منم یه لبخندی بزنم و کاسه رو ازش بگیرم ( برگرفته از فیلم های ایرانی )(sm120)
الان تو خیابونا حیرون و سرگردونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]