(sm132)فکر کنم اینی که میگی همونیه که کارای سیامک عباسیو تنظیم می کنه.. موهاش بلندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm132)فکر کنم اینی که میگی همونیه که کارای سیامک عباسیو تنظیم می کنه.. موهاش بلندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
fago میگن سریال توپیه بریم تو کارش ببینیم چیه (sm173)
اینی که میگم همونه که با شاهین فیت داد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث داره مظلوم نمایی میکنه ، تا همین پارسال هم از شاهین شعر میگرفت
شعر شب آخر برای شاهینه . کلی هم ترانه از مهدی موسوی خونده .
خواستم جیغ شوم گرچه لبم دوخته س
خودم و جدم و جد پدرم سوخته س
(sm70)اونیکی امیر عظیمی تنظیم کننده ی ارکسترالِ خیلی هم کارش درستهنقل قول:
اینو زیاد شناخت ندارم
نه یره این اون نیست ..اون اصن خواننده نیست (sm50)کارای سیامک عباسی رو تنظیم می کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فهمیدم کیو گفتی
Dariush Eghbali Interview on VOA این مدیا فایر یا آپلود باز نداره؟ (sm74)
(sm70)من اشتباهی نگرفتم که از اولم میدونستم اینی که من میگم با شاهین کار نگرده چون دیشب تو اینستاش بودم کل عکساشو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخود نیست دختره میگف عاشق لینک گذاشتن امیر شده (sm2)
(sm77)(sm54)(sm10)(sm120)
(sm2)نه دیگه دیروز رو اون خانومه سیخ کرده بودی ازت ناراحت شده بود گفت بگو لینک گذاشتنت بخوره تو سرت (sm2)نقل قول: