باو بیاد یه خبری از چنگیز بگه مردیم از خماری (sm81) ! طبق گفته بهروز باید تا مهر بیاد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
باو بیاد یه خبری از چنگیز بگه مردیم از خماری (sm81) ! طبق گفته بهروز باید تا مهر بیاد (sm50)
خبرگزاری «تسنیم» از قول منابع مطلع خبر داده است که در رابطه با پروندهی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، فردی دستگیر شده است.
این منبع آگاه بدون افشای نامش گفته است، دلیل دستگیری متهم رفتارهای خشونتآمیز و مجرمانهی او در برابر زنان بوده است. این منبع همچنین میگوید، متهم به جرم خود [دست داشتن در اسیدپاشی] اعتراف کرده اما به رغم این اعتراف هم هنوز یقین حاصل نشده که او عامل اسیدپاشیها بوده است.
گفته میشود این متهم که نام و ویژگیهای دیگر هویتی او رسانهای نشده، در حال طی کردن مراحل بازجویی است.
(sm70)تو غلت کردی مردیم از خماری الان کجاش خماریم من حاضرم دو سال دیگه ام صبر کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دل خجسته ای داری باو (sm120) این صفاریان همینجوریش گشاده , حرفت به گوشش برسه عمرا بزاره آلبوم امسال بیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)خب نیاد من همچیم منتظرش نیستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاووشی خواننده ی توانای کشورمان با موسیقی چنگیز به شبکه ی موزیک کشور بزودی راه خواهد یافت . پخش این اثر توسط شرکت تصـویر گستر پاسارگاد در اواخر سال 1395 انجام خواهد شد .
پوستر : شرکت تصویر گستر پاسارگاد
من اگه محسن روزی یه آلبوم هم بده کمه (sm120) تک آهنگاش که تعریفی نداشتن (sm120)نقل قول:
اینو از کجا آوردی ؟؟ (sm54) (sm2)
از کیون ممر ..
(sm2) منبعت معتبر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]