یه مصراعشم فک کنم این درسته
آمد دلم به کوی تو....
نمایش نسخه قابل چاپ
یه مصراعشم فک کنم این درسته
آمد دلم به کوی تو....
تازه شبکه 3 برفکیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودیشو زدم (sm2) پیرایِ من خوندم فعلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چی میگه(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) پیرامُن چشه مگه (sm120)نقل قول:
هرجایه دنیایی،دلم اونجاست
من کعبمو دوره تو میسازم
من پشت کردم به همه دنیا
تا رو به تو سجاده بندازم
هر روز حسم تازه تر میشه
غرقه تو میشم بلکه دریاشم
بیزارم از اینکه تمامه عمر
از روی عادت،عاشقت باشم
(sm81)
ممر اینو بخون (sm120)
میکشم مستانه بارت بیخبر
همچو اشتر زیر بارم روز و شب
ممر قربون دست تا دارم یه دست میزنم ، ۱۰ تا پست اخریمو سر هم کن یه ملودی بزن ازش نماز روزه هاتم قبول (sm2)نقل قول:
ها دیدی یواش یواش تا خر خره ت اومدم بالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]