دعا کن مادر ... دعا کن همین (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
دعا کن مادر ... دعا کن همین (sm50)
کاوه هم با انادما فیت داده انادما هم زیر پستش گفت سون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که قراره تو همون کار با استاد کلهر تلفیقی انجام بدن که خشتک ها دریده بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم سنتوری ۲ هم یه خواننده بهتر رونمایی کنن که کیون چاوشیون بسوزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث این چیه عین بچه ها کیش کیش راه انداختی (sm2)
به قران اصن نمیدونم دارم چی کار میکنم یا ده نفر دارم حرف میزنم اینجا هم دارم چت میکنم یادم میوفته باع با تو شطرنج دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضعت خراب شده بهونه میاری تا حالا کوجا بودن این ۱۰ نفر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجان (sm2)نه بابا دیدی که بازی دست من بود یهو ریدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا دست تو بود ؟ مساوی بودیم (sm2)نقل قول:
دیوث دیگه با تو بازی نمیکنم دستای پشت پرده من به تو نباختم به ناداوری باختم (sm2)