[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم جایی ایتونز بذارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا عجیبه ، ممر هم کلا نزاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ad Astra
الان سایتی که ممر زده اسمش چیه برای چاوشی
حامله کردی
خود چاوشی هم اینقدر پیگیر کارای خودش نیست
ممر کلا با ایرانی جماعت نیست
نصرت کریمی ... (sm172)
خانه پدری هم لو رفته ..
و هوا چه گرفته ست ... (sm50)
واقعا؟؟؟داریشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه گفت قصر شیرین بهترین کار میرکریمی تشریف داره ...
تو گو میخوری لینک میذاری بوزینه ..
الان آهنگ اتاق من دست کیه هرکی داره به 8 ثانیشو بزاره دارم خمار میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارتو خوب انجام بدی برات میفرستم ..
فریدون شهبازیان (موسیقیدان، آهنگ ساز و رهبر سابق ارکستر ملی) درباره وضعیت فعلی موسیقی:
وقتی که گلزار به خودش اجازه میدهد روی صحنه برود، ویلن بنوازد، آواز بخواند، پیانو و گیتار بزند انتظاری بیش از این نمیتوان داشت. زمانی که مهران مدیری خوانندگی میکند و کنسرت میدهد وضعیت همین میشود که میبینید.
البته من کارشناسی گرافیک خوندم یه چیزایی بلدم
البته من کارشناسی گرافیک خوندم یه چیزایی بلدم
ایمیلم اینه یه دموی گذاشته بودین توش عاشق داشت جدید بود [email protected]
(sm50)
SinjulMSBH \\ New Album Mohsen Chavoshi [No Name] Project Template in Visual Studio 2019 and ASP.NET Core MVC 3.1 GA Version .. !!!!
سفارشی سازی قالب پروژه ASP.NET Core MVC 3.1 ورژن نهایی که چند ساعت پیش منتشر شده در ویژوال استدیو 2019 ..
مشاهده از یوتیوب ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) ◘ مشاهده از آپارات ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])
(sm54)
کو تا شمبه تیزر بد موقع هم هه نیستیم یه موقع گو توش .. (sm50)
با 4 هزار تومن سرویس 16 مگ شاتل گرفتم ترافیک 800 گیگ البته به مدت 4 روز شی دان کنیم حالا .. :l
قصر شیرین بد نبود ولی باز میشه صوبت کرد ازش یه ژاهاییش ..
خانه پدری حسش نی الان بوریم فیلم بردپیت ..
حداقل 20 ثانیه بزار خدا خیرت بده
تو تفنگی داری و من گرسنه ام (sm50)
تو تفنگی داری و من گرسنه ام
تو میتوانی تفنگی داشته باشی و
هزاران هزار گلوله
و میتوانی که همه ی آنها را
در بدن نحیف من شلیک کنی !(sm50)
تو میتوانی تفنگی داشته باشی و
هزاران هزار گلوله
تو میتوانی مرا
یک بار دو بار سه بار و هزاران بار بکشی
اما سرانجام
من بر تو پیروز می شوم
اگر که تو تفنگی داشته باشی
و من همچنان گرسنه باشم .. (sm172)
حبیب - الله اکبر
کسی اتاق منو نداره به هیچکی نمیدم تازه چپ دستم
هرکی اتاق منو داره به این ایمیل بفرسته[email protected]
(sm54)(sm196)
روزنامه بخوان ... (sm50)
نخ به نخ عمر من از آه کشیدن ها سوخت ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه نخ مانده و سیگار فقط می خندد ... (sm172)
(sm50)