خب من واسه حجمش گفتم.اگه مشکل نداره که همون 55 تاییه رو بهش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خب من واسه حجمش گفتم.اگه مشکل نداره که همون 55 تاییه رو بهش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ چقد خندیدم .. (sm30)
اقا خودتون بردارید زیرنویسو درست کنید،بزارید کناره فیلم توی یه فایل زیپ بعد براش اپ کنید وسلام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)درستش کردم زیرنویس دیگه عادی شده صدای فیلم عقب جلو دفه اول تو عمرم بود
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این الی ادمین شده چه غلطی بکنه (sm2)
صحبتای ممنوعه نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت انتقامه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فناوری اطلاعات > اینترنت - پس از مدتی قطعی و مشکلات فنی سرویس وبلاگ فارسی «بلاگفا» مجدداً (نه به طور کامل) راه اندازی شده است.
درس صحبت کن احمق با الی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]