(sm50)سر صدا برای 300 تومن بنزین الکی بود چون اون مقداری که 700 میدادن کم بود تاثیری نداشت (sm118)بنزین تک نرخی و ایشالله بزودی ارز تک نرخی (sm118)حامل های انرژی هم باس زیاد بشه به نظر من بخصوص اب
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)سر صدا برای 300 تومن بنزین الکی بود چون اون مقداری که 700 میدادن کم بود تاثیری نداشت (sm118)بنزین تک نرخی و ایشالله بزودی ارز تک نرخی (sm118)حامل های انرژی هم باس زیاد بشه به نظر من بخصوص اب
خراسان رضوي - مشهد - تجزيه و مبادلات سفارشي مشهد (مرسوله به نقطه پستي وارد شد) (sm185)
مو بچه ي شطوم مو ماره هفت خطوم(sm120)
موگوم جاسم اكسپرس بياد بنزين بخره بياد بهتون بده(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط كنسرو لوبيا با قارچ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
فدایی داری (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وِي پَ چِته؟ چرا خنده ميكني؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد بزرگ عکستو ازین پایین بزن آپلود تا ببینم چی به چیه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندروزی خبری نبود ازت ؟ باز اومدی اوبیا با قارچ درست کردی (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط كنسرو لوبيا با قارچ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مو امضاتو ديدوم پسنديدوم.(sm120)كوكا تو چقد بدبخت و فقيري(sm120)
مخابرات دیوث من دو روز پیش 11 گیگ شارژ کردم کلا دو سه تا آلبوم و موزیک ویدیو گرفتم 1 گیگ مونده (sm77) (sm3)