اهوم . کلن فیلم موزیکال خیلی میچسبه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اهوم . کلن فیلم موزیکال خیلی میچسبه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی های منو بشنو
اسب؟ و من و دل خسته
من چاووش بی خویشم
با هق هق آوازم
راه سفر عاشق
از گردنه بندان پر
نامردم اگر از خون
این باج نپردازم
(sm50)
(sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مردک سال 96 رد صلاحیت نشه مطمئنا رییس جمهوره کافیه بگه ماهی دویست تومن یارانه میدمنقل قول:
حال میکنی واسه آواتار (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر تو چرا تلگرام اینا نصب نمیکنی یره ؟ (sm120)
البته کپی نکردم سوء تفاهم نشه پاک میکنم (sm2)