دقت کردین تمام مربیای ایرانی از تاکتیک کیروش انتقاد کردن
دیوثا میخوان انتظار مردم از کیروش زیاد بشه بلای برانکو رو سرش بیارن و خودشون مربی بشن(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
دقت کردین تمام مربیای ایرانی از تاکتیک کیروش انتقاد کردن
دیوثا میخوان انتظار مردم از کیروش زیاد بشه بلای برانکو رو سرش بیارن و خودشون مربی بشن(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا یووه اصلا تو اوج نبود... لیورپول هم بگیر نگیر داشت... خیلی شاخ نبود... رئال هم اون یه سال بعد از اینکه طرفدارش شدم یو سی ال بردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم با امین موافقم...به بارسایی ها خرده نمیشه گرفت...البته بعضیا همسن و سال ما هستن ولی یه هو تریپ تعصب برداشتن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولیجوونا حق دارن به شرطی که بمونن...
صد در صد! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعصب لیورپولیا بی نظیره! (sm10)
یه جور عادل میگه تا زمانی که قابل پخش بشه ما سعی میکنیم نشونتون بدیم کسی ندونه فک میکنن تو برزیل دارن فیلم پورنو نشون میدن
تا کی میخوایم عقب مونده بمونیم خدا میدونه
هیگی(sm54)(sm25)
نه به اندازه عارسنال (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی بعد رئال بهترین تیم دنیا بودن(sm10)نقل قول:
بعضیاشو خداییش قابلیت پخش نداره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غارسا-منچستر-بایرن-یووه(sm3)
اونم تقصیری نداره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا محصصو قبول ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا درست شد (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم این بود بیشتر مدل تا کارشناس (sm70)نقل قول:
تایید+اینتر(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یه چیزی رو قبول کن... آمار طرفدارای بارسایی ایران، علت اصلیش تبلیغات تلویزیونه... زمان ما اینجوری نبود که بیان اینقدر تابلو از لیورپول یا مثلا رئال طرفداری کنننقل قول:
حس خاصی نسبت به اینتر ندارم لاشیا تیم دوم رئالن(sm2)نقل قول:
زامورانو-کامبیاسو-ساموئل-اسنایدر-
البته رونالدو و کارلوس رو ازشون گرفتیم(sm2)
خبر جدیدی شده مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچستر قبلنا خیلی ازش بدم میومد ولی الان دیگه مثل اون موقع ها بدم نمیاد ازشون (sm2)حتی از کریس هم بدم میومد وقتی تو من یو بود (sm2)
بارسلونا تو رنکینگم با اختلاف زیاد اوله (sm2)
از بقیه تیما بدم نمیاد یه جورایی همه رو دوست دارم (sm2)
بالاخره بی دلیل نبوده که .....تاریخشون افتخاراتشون تاثیر داشته....و الا این همه تیم چرا اینا!نقل قول:
زمان ما خبر درست حسابی هم نبود الان رونالدو میگوزه فلاح خبر میذاره(sm41)دربی خبری طرفدار شدیم(sm2)نقل قول:
پیش بینیتونو بگین(sm2)
من هیچکدومو قبول ندارم!نقل قول:
ترجیح میدم صدر و حاج رضایی نوستالژی بازی کنن تا اینا یه سری بدیهیات رو هی تکرار کنن!
زدم 3-0 هلند
شیمی فیزیک نداشتم نمیدونم؛ میخوای چند صفحه دیگه هم بزارم فیــــــــض ببری؟ (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم به شیمی علاقه دارم هم به فیزیک! رو حساب اسمش میخواستم برش دارم که وقتی پرس و جو کردم دوستان خیلی بد گفتن ازش (sm54)
موفق نشدم (sm81) برای اولین بار قرارـه بیوفتم (sm59)
من همیشه از منچستر بدم میومده... از رونالدو هم موقعی که تو منچستر بود بدم میومد (البته تحت تاثیر تبلیغات علیهش هم بودما)...نقل قول:
بارسلونا هم که تو رنکینگ همه رئالی ها با اختلاف اوله...
از بایرن هم به شدت بدم میاد (sm3) دیگه از وقتی گواردیولا اومد بدتر هم شد (sm3)
+ عارسنال (sm3)نقل قول:
والا زمان ما خیلی کم بازیای رئالو نشون میدادننقل قول:
حالا انگار 50 سال پیشه زمان ما(sm2)
اصن از زمانی که رونالدینیو اومد بازی های بارسا رو پخش میکردن
رئال سال 98-2000-2002 به فینال اروپا رسید سوپرکاپ میرفت مجبور بودن پخش کنن(sm50)
اصن الکلاسیکو تا قبل رونالدینیو رو کسی نمیشناخت
الان الکی میگن ما از زمان ریوالدو عاشق بودیم شانس که نمیگن زمان کرایوف و رکساچ و مارادونا و این اواخر کلایورت عاشق بودیم(sm2)
باورت میشه من خیلی اطلاعات خاصی هم در مورد تاریخشون نداشتم... کلا دلی بودنقل قول:
(sm120) دقیقا همینطوره... من بابام همیشه روزنامه همشهری میگرفت... ازش اسکی میرفتن چهار تا خبر ورزشی بخونم (sm120)نقل قول:
چون احمد نیست میگم (sm17) 2-0 هلند
مرد حسابی طرف مدرس فیفاس شاگرد اسکار تابارز بودهنقل قول:
تو با 25-26 سال سن اینطوری در موردش زر میزنی(sm2)
مشکل اینجاس که من تابارز هم قبول ندارم(sm2)نقل قول:
اون زمان یه اخبار 19:45 بود بعدش 1:15 هم اضافه شدنقل قول:
بعدا هم یه تلتکست اضافه شد که روزنامه های ورزشی رو چک میکردیم
تاثیر محیط بوده بالاخره.....تیمی رو طرفدارش شدی که اون وقت قشنگ بازی میکرده مگه جز اینه؟؟؟نقل قول:
یادمه اون موقع برنامه گزارش ورزشی ساعت 3-4 ظهر پخش میشد (sm17) یا جمعه صبح (sm17) یکی از فوتبالهای دو هفته اخیر اروپا رو نشون میدادن (sm17) کلا پخش زنده آنچنان نداشتیم... پخش زنده مختص فوتبال داخلی بودنقل قول:
جنگ فوتبال آسیا با صدای کوتی(sm2)
تنا منبع همین اخبار 19:45 بود (sm14) اونم فقط جدول لیگ ها رو میذاشت!نقل قول:
والا من خودمم از رونالدو متنفر بودم زمانی که منچستر بود طوری ازش بد میگفت صدا و سیما که انگار پسر صدامه(sm25)
البته این رویه هنوزم ادامه داره و صدا و سیما ازش دس نکشیده(sm25)
یه مقایسه ساده المان 4-1 ارژانتینو زد دور قبلی هیچ نگفتن
المان دو روز پیش 4 تا پرتغالو زد همه شروع کردن به مسخره کردن و توهین کردن و تحقیر(sm70)
خو یه بچه 6-7 ساله چی میفهمه اینا روش تاثیر میزاره میشه طرفدار مسی و غارسا(sm2)
هم آره هم نه... چون تو خونواده ما همه از فوتبال بدشون میومد خیلی تحت تاثیر محیط نبودم... من تو تنهایی عاشق فوتبال شدم (sm120)نقل قول: