[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ با کیفیت نیست . با کیفیتش میخام . هرکی پیدا کرد یه جایزه داره.
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ با کیفیت نیست . با کیفیتش میخام . هرکی پیدا کرد یه جایزه داره.
(sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمو تمام قطعات روز پخش تیزر منتشر میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نیستش .(sm54)
ها!?؟!
آهنگش قشنگ میاد .. :l
قدیما یه ژا شنیدم ..
ریدی
اسم آهنگ زندگی - منوچهر طاهر زاده
همه جا 128 و بی کیفیت هست لامصب
آهان صب کن ..
Carly Rae Jepsen
عجب صدایی
مطمئنی زندگیه اسمش !?؟!
خودم خوشم اومد کنجکاو شدم .. :l
بلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی قمارباز رو قبل از روز ریلیز برا همه فرستادم جز تو میفهمی ..
فلا با همین لینکی که دادم بساز خودتو بد نی ..
نیست بالاتر مگه اینکه یکی آلبومو داشته باشه ریپ کرده باشه ..
این فیلمه موزن خونده بود شبی که ماه کامل شد هم قاچاقش اومد امرو ..
شمبه صب تیزر پخش بشه بیتره بیپ میگه شب من نیستم همه رو فوش میدم ..
کدوم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه روز دانشجو به کنار وفات هم هست ..
تیزر احتمالا ریتمیک نی په ..
حالا اتاق من قشنگ هست یا نه میاد سافت راک باشه
اتاق من پخش بشه ارجینی صداش درمیاد ..
اتاق یعنی تو به من گره خورده اتاق یعنی من كنار تو مرده .. (sm50)
باشه منتشر نکن دمو آلبوم کی میاد سبک اتاق منو حداقل بگو
فرستادم برات تل ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این بازیش قشنگه فقط مستر کارت میخواد
بهترین نرم افزار برای صدا چیه
آخخخخخ مهنار افشار ابی رو بغل کرد ..
تلگرام ندارم برام ایمیل کن [email protected]
یا اینستا
تلگرام نداری دو روز دیگه در دسترس باس باشی صوبت کنیم ..
یه لینک تلگرام بزار دانلود کنم چون حذف کردن سایتا تلگرامو
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- این ارورو میده
باشه دو روز صبر میکنم چه جوری مشه با محسن صحبت کرد کامنتی چون حضوری نمیشه
بابا تک خوری نکنید ...(sm178)
والا بابا من دوست برادرم با محسن رفتو آمد داشته بد ما نباید هر آهنگی جدببده برام بفرست زیر زمینیها اگه هر ورژن جدید هست که من نشنیدم برام هروقت وقت داشتی بفرست