تاکید
لطفا هر کدوم از دو طرف عقایدتون رو واسه خودتون نگه دارید تمام چیزی که شما میگید تفکر خودتون هست و نیازی نیست که کسی بهش باور پیدا کنه یا در مقابلش جبهه بگیره
نمایش نسخه قابل چاپ
تاکید
لطفا هر کدوم از دو طرف عقایدتون رو واسه خودتون نگه دارید تمام چیزی که شما میگید تفکر خودتون هست و نیازی نیست که کسی بهش باور پیدا کنه یا در مقابلش جبهه بگیره
شمشیر ارک ریست دوباره دست تورینه باید دید چجوری به دستش میرسه، قضیه دولگولدو چجوری جمع میشه، عشق ساختگی تائوریل و کیلی چی میشه، گند نزن لطفا
(sm10)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1. من خودمم اصلا ادمی نیستم در این موارد بحث کنم...میدونی شروع کننده هم نبودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2. حرفایی هم که زدم تمام و کمالنظرات شخص خودم نبوده و یه جورایی نماینده تفکرات مختلف بودم
3. قبلو دارم لحنم اصلا خوب نبوده اما ببین چرا به اونجا کشیده شده و قطعا بازخورد رفتار و لحن دیگر دوستانمون بوده.
4. انتظار نداشته باش وقتی میان به ما و باورهامون توهین میکنین ساده از کنارش رد بشیم ....
کاشکی فردا تعطیل بود (sm74)
تشکر هر چند بارم دیده باشی باز دیدن داره!نقل قول:
یه حرف موراتی زد خیلی حال کردم
گفت چرا یه نفر میتونه تفکر همه یه تیم رُ تغییر بده
گفت چون اون یه برندست (sm19)
دیگه امیدی بهش ندارم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقاید شخصی رو وقتی عمومی میکنید عواقب داره ، انتظار نداشته باشید عقاید ما هم همونطور شخصی بمونه .. !!!
نمیدونم کی شروع کرد اما بهتون توصیه میکنم عقایدتون رو عمومی نکنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود من شاید عقایدی داشته باشم که براتون قابل هضم نباشه اما بروز نمیدم
چه کسی بپرسه چه نه !
اون هم منی که همه چیزم رو هست
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]