والا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
والا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دوستان لطفا کار من رو با دوستان مقایسه نکنید ، مخصوصا دوست و برادر عزیزم بهروز صفاریان که حق استادی بر گردن همه ما داره... پیش ایشون من درس پس میدم. بهروز تاریخ موسیقی پاپ این مملکته ، خیلی باید با احتیاط در مورد تاریخ یک کشور صحبت کرد.
خو دیوث می خوام سرش کلاه نره(sm59)نقل قول:
از سرشب ده بار گفتی داره گرون میده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که گفتم خووو گرونه میده دیگه نه بگم ارزون میده اون وقت راضی میشی(sm2)نقل قول:
تو ارزون ترش رو سراغ داری؟؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دارم تازه سخنگو هم هستش بیا خونمون نشونت بدم(sm2)نقل قول:
(sm155) نه قربونتنقل قول:
(sm2)
البوم پس کی میاد پوکیدم از انتظار(sm81)نقل قول: