(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ها ورژن اروپاشم اومد اون وقت تو برنامه سازی خیلی گولاخ بود (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ها ورژن اروپاشم اومد اون وقت تو برنامه سازی خیلی گولاخ بود (sm2)
دقیقا حالت مثل من ه(sm2)منم از بایرن خیلی بدم میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باید اعتراف کنم که تا زمانی که خودم اخبار رونالدو رو دنبال نکرده بودم از کریس بدم میومد چون امثال مزدک میگفتن مغروره (sm2)
چقدر خر کیف میشدم وقتی نشون میداد (sm120) تیم میتراسورابایا از تایلند قهرمان میشه (sm120)نقل قول:
محمد راس میگه از جام جهانی 2002 بود که الکلاسیکوها اینقد تو چش اومد برا همین خیلیامون از 98 یادمونه ولی تا 2002 خیلی فوتبال یادمون نی(sm2)
بعد از گل ایران به عربستاننقل قول:
الله اکبر الله اکبر
یکی نبود بگه لامصب مگه جنگ شده(sm2) هیچ وقت صداش یادم نمیره(sm127)
بعدش خیابانی اومد زد رو دست شفیع و کوثری و ... واسه همین مردم خیابانی رو ترجیح میدادن
بعدش عادل اومد زد رو دست همشون
من همیشه از بازیکنایی که بیشتر حاشیه بودن تا بازی بدم میومده!
بکامم با اختلاف اول رونالدو هم در این طیف میگنجه!
چه تو منچستر که ازش متنفر بودم چه تو رئال که متنفر نیستم اما دوستشم ندارم!
تا حالا اینقد قانع نشده بودم(sm54)نقل قول:
من عاشق برنامه ی فوتبال جزیره بودم یادته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا اون زمان که ما فوتبالو شروع کردیم، بیشتر تیم ملی ها رو بورس بودن... باشگاهها تو حاشیه بودن رسما... مثلا به یکی میگفتی تو تیمای خارجی طرفدار چه تیمی؟ میگفت برزیل یا آرژانتین (sm120)نقل قول:
اووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که نسل بعد از جنگ فوتبال آسیا بود
اوه اوه سگ تو روح پیش بینیتون
استرالیا گایید هلندو(sm2)
من فرستادم 3-1 هلند
بریم فوتبال بابا نصف نیمه اول رفت (sm59)
بکام عشقه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جذاب نینقل قول:
اره خدایی (sm14)نقل قول:
بریم
خیلی داره خوش میگذره در جوارتون کاش جام تموم نشه(sm10)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)
محبط که خلاصه نمیشه تو خونواده مثلا من تو مدرسمون همه فوتبالی بودن اهل کل کل و بیشترم رئالی (sm70)نقل قول:
کلا قبول کن همیشه اون تیمی که تو طرفدارش میشی واست یه چذابیتی داشته حالا یا بازیکنش یا مربیش یا بازی هاش یا تاریخش و........
همون که با حسین دیشب حرف زدیم (sm14)
عیار هلند جلو اسپانیا مشخص نشد! اون بازی از اتفاقات عیر فوتبالی بود خدایی
من تا 2002 کلا جز 2 تا فینال از رئال چیزی ندیده بودم که بخوام تو مدرسه کل کل کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی صدا و سیما اون زمان خیلی برنامه های خوبی داشت فوتبال هم کم پخش نمیشد مخصوصا از ایتالیا و انگلیس
دوستش ندارم دیگه نمیدونم چرا حالم ازش بهم میخورده همیشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر عکس گیگز که عاشقشم! (sm127)
گیگز(sm3)نقل قول:
چه تفاهمی(sm2)
محمد دیدی بکام 3 تا توپو انداخت تو یشکه؟(sm51)
منم ندیده بودم چیز بیشتری (sm2)نقل قول:
کل کل بازی نبود بیشتر سر جایگاه تیما تو لیگشون بود اونم از تو خبر 19:45 میدیدن (sm2)
اون زمان لالیگایی وجود نداشت
فقط لیگ ایتالیا رو نشون میدادن(sm29)
البته تیم ملی فرانسه هم همیشه نشون میدادن نمیدونم چرا
فک کنم عاشق فابیان بارتز بودن همین لوران بلان هر دیقه سر بارتزو میبوسید(sm2)
روبن گل زد
روبن (sm127)
گل مفت
بعد بعضیا مسی و رونالدو رو تو ضربات ازاد باهاش مقایسه میکنن(sm2)نقل قول:
کیهیل عجب گلی زد(sm77)
اسم گیگز رو میاری دهنتو اب بکش (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هانری و اوون هم خیلی دوست داشتم من همیشه این یکی رو فکر کنم تفاهم داریم (sm2)
عجب بازی شده (sm2)
رید تو پیش بینی(sm10)
من 3-1 فرستادم(sm79)
روبن رو از همون وقتی که چلسی بود خیلی دوست داشتم به حدی که واسه رفتنش گریه کردم کم پیش میاد واسه رفتن بازیکنی این قدر ناراحت بشم (sm50)
زیاد خوشم نمیاد ازش چون غارسایی بود(sm29)نقل قول:
ولی اوون تو الکلاسیکو گل زد(sm118) همیشه از رئال حمایت کرده مخصوصا بعد از تئاتر غارساییا تو نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسما با فردیناند غارسا رو شستن گذاشتن کنار(sm2)
یادم نمیره کل دنیا عصبی بودن هری ردنپ رید به غارسا
ونگر گفت بوسکتس بیمار روانیه(sm2)
گور بابای امتیاز بابا ریده به جذابیت بازی ها (sm14)
من که دلی میزنم دیدن بازی زیبا یه چیز دیگست
مرد شیشه اینقل قول:
تو یکی از بازیای رئال قبل از اینکه بیاد تو زمین تو پیست دومیدانی پاش لیز میخوره رباط صلیبیش پاره میشه(sm2)
زمان شوستر یکی از زننده های 4 گل بودد که قبلش غارسا تونل زده بود(sm118)
یادم نمیره هیگی-روبن-رائول-نیستلروی گل زدن(sm118)
مگر میشه هانری رو دوست نداشت! (sm50) من چلسی فن هر بازی از ارسنال خش میشد رو به خاطر هانری میشتم میدیدم در اون حدا! چند تا گلش هنوزم که هنوز یادم میاد مو به تنم سیخ میشه یکیش اون پشت پا لایی انداخت (sm54)نقل قول:
به غارسا که همیشه ریده شده (sm2)
اوون خائن ترین بازیکن تاریخ (sm2)