آورین ، دمت گرم مشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالمون کردی (sm127)
خیلی خیلی تبریک میگم بهت (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
آورین ، دمت گرم مشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشحالمون کردی (sm127)
خیلی خیلی تبریک میگم بهت (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
//نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوج گشادی رو رونمایی کردی ، دهنت (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنانچه میزان وحشت به حدی باشد که به خود ریـ.ـده باشید پاسخ مثبت است (sm2)نقل قول:
با افتخارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که کار خاصی نکردم رفتم سر جلسه های بای دادن خوردم اومدم (sm132)نقل قول:
نامرد شماره2 (sm70)نقل قول:
(sm50)(sm88)نقل قول:
میگم دفترچه خدمت مقدس سربازی رو دیجی کالا نمیفروشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت مقدس سربازی(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گدای لایک نیستم ، و منتظر لایک هم نیستم (sm132)
هدفهم همن کسب لایک بیشتر اصلا نیست !
ولی اون هایی که پایه لایک پست های من هستند ، حتی پست های صحبت ! به نظرم من کوچیک اینا دلشون بزرگه و چیزی به دل نمیگیرین و روی رفاقتشون دائمیه ! و به ساعتی نیست !
(sm107)(sm154)
میلادم در خدمتتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم دوسیب بار کنم و بیام (sm155)
مرسی لطف دارینقل قول:
لغو شد میخوام برم سالن
فوتبال؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلهنقل قول:
خوشبه حالت ما رو هم یادی کننقل قول:
من دروازه بانم کاری از دستم برنمیادنقل قول:
کلا زانوم هم فلجه میرم ده دقیقه بازی میکنم
بعد یه کم کنار زمین قدم میزنم و میام
کنسل شد
برم قیلون بار کنم (sm59)
ای بابا گرفتی ما رو هاااا(sm70)نقل قول:
نقل قول:
میخواستم برم
ولی یه حسی گفت فیلون بهتره به حرفش گوش دادم
(sm25)
تو بودی و سکوت و غروب سرد پاییز
باغچه رو زیر و رو کرد برگ های زرد پاییز
حالا من غریبه دنبال تو میگردم
با قلب آسمونی کمک کن تا برگردم (sm181)
(sm50)
صابر (sm2)
نقل قول:
دست گلت درد نکنه کوروش جان
مرسی که کیفیت سی دی ریپ و کاوراش رو اضافه کردی دادا
دادا شرمنده ام به خدا یکمی کسالت دارم این چند روزه نتونستم سر بزنم امیدوارم منو ببخشی
یه تشکر ویژه هم میکنم به خاطر این ایده بسیار خوب و خلاقانه ای که
بابت اضافه کردن کیفیت FLAC انجام شده
من واقعاً واسه اونایی که میان سایت دانلود میکنن و میرن و
لااقل یه تشکر خشک و خالی هم نمیکنن متأسفم.
تشکر کردن و خسته نباشید گفتن؛ کسر شأن نمیاره.
باز قیلون چقدر دودی نفس هامون
باز قیلون دود میزنه رو غم هامون
تو بهار چه حالی میده
اگه گفتی چیه ؟ قیلون
میسپرم به گیرنده و دهنده شورت یعنی شیخ و حسین که برات توضیح بدن. (sm120) (هر دوشونم بیکارن (sm70))نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا هستم، 15-21. (sm50)(sm120)نقل قول:
نه خدا رو شکر، هنوز قدرتمندانه ایستاده ایم. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله! (sm127)نقل قول:
امیدوارم همیشه موفق باشی و شاد باشین. (sm111)
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیابانی تو یکی از بازیها: لمپارد با گوشه چشم به مالودا اشاره میکنه که کاش توپ رو سانتر میکردی تا من هد بزنم یا بکارم برای دروگبا(sm30)
خیابانی فقط به عشق این میشینه پای بازی ببینه آیا تیمی که عقب افتاده به بازی برمیگرده یا نه
منم با تو قهرمنقل قول:
(sm203)نقل قول:
چی شده نوید ؟
ایشونم از شما یاد گرفت دیگه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور؟نقل قول:
نه ولی اگه بخوای انتشارات دانشگاه ما همه چی داره واسه توام بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامرد اومد تا اهواز و رفت یه سر به ما نزدنقل قول: