یستردی! من دارم میگم افتضاح بوده کلا تو بازی نبود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماتیچ بهترین بازیکن بود (sm111)
نمایش نسخه قابل چاپ
یستردی! من دارم میگم افتضاح بوده کلا تو بازی نبود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماتیچ بهترین بازیکن بود (sm111)
شوخی بود می فهمی شوخی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من هی می خوام نادیده بگیرم (sm2)
اصفهانی هستی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هممون اون ته لهجه رُ داریم هر چقدرم سعی کنی فایده نداره باید از محیط دور بشی که تو شدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نيست ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشیمون شدم (sm2) هر جا خودت می خوای بگو (sm70)نقل قول:
چه اسید ریزِ با انصافی (sm70)
پس بگو چرا همیشه از مشاره دادن به من طفره میرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا لهجت به غلظت رضازادست یا علی دایی؟؟ (sm2)(sm2)
چرا از لهجت معلومه(sm2)نقل قول:
مهاجم شاختار دونتسک(آدریانو) 3 تا دیگه به باته بوریسوف زد و 9 گله شد(sm2)(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا تا دور شدم بدتر شده (sm30) هرچند خودم هنوز به اين باورم لهجه ندارم ولي همه ميگن يكم دارم (sm70)نقل قول: