[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm14) من شاتل پر سرعت دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار من دیال اپ دارم :| (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا سریالا که الی گفت هفت فصله فکر کنم ...
نکنه مثله امیر حرکت میزنی یهو دان میکنی (sm120)
(sm50)
همچین کوفتیم نیست پوگبا.نمیدونم چرا الکی بزرگش میکنن
توافقو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارتمئو گفته جان من امسال نفروشش بزار سال دیگه ماروتا هم مرام گذاشته گفته باشه (sm2)
بازیکن خوبیه ... اما خریدشو خیلی بالا زدن ...
ادم خندش میگیره واقعا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال بعدم میره یه تیم دیگه (sm2)
ماروتا تو دلش گفته اینا چه کسخولن (sm2)نقل قول: