ولی گرونه
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی گرونه
مهم نیت عمله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خودش بود که تا حالا ترلانو زمین زده بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم یکی از دخترایی که با یاده ارسلان خیار در دست میگیره و یا علی مدد،اومده یوزرشو ساخته(sm2)
سخنی از موسن بزرگ :
اندی از بزرگان موسیقی ایرانه.
جز بهترین هاس
این مستند هم دانلود میکنم
منونم
بیا یه بار سفیدابو امتحان کنیم(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عادم به یاد خر خیار در دست بگیره به یاد لون بچه خوشگل کیونی در دست نگیره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شامپو فرش رو پیشنهاد می کنم (sm2)نقل قول:
من موندم اینجا که همش بحث صابون و خیار واسه چی هفته ای دو بار شیلترش میکنن
آیا گلنار به عسلام ضربه میزند و نظام را ضعیف میکند ؟
اره خب.نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول موسن تایید داداش(sm30)نقل قول: