گفتی اوزیلم میمونه(sm120) 2 ساعت بعدش فروخته شد(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتی اوزیلم میمونه(sm120) 2 ساعت بعدش فروخته شد(sm120)
من گفتم یا توی دیوث خبر میذاشتی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردوسی پور دیوث و برنامه نود(sm3) ریدن به حالمون(sm25)
تا صبح خوابم نبرد از ناراحتی(sm74)
زلاتان : پپ گواردیولا به من ميگفت حق نداري پشت 18 شوت بزني ، اين يعني كشتن روح فوتبال !(sm120)
توئیتر ایسکو : برادرم آلوارو موراتا ، به خاطر همه چیز از تو ممنونم . برایت آرزوی موفقیت در چالش جدیدت را دارم (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توئیتر تونی کروس : گرث بیل از تو ممنونم. خوشحالم که سال های آینده را در کنار تو بازی می کنم، زنده باد مادرید(sm2)
یارو زیرش کامنت گذاشته پپ کلا گه زیاد میخوره(sm2) بیشترین لایک رو گرفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب گفته(sm2)نقل قول:
حسین لاشی اس نفرستادی گفتم شاید نمیخوای شمارتو داشته باشم بیخیال شدم شماره قبلیت هنوز تو واتس اپه(sm50)
موراتا:
همیشه جنگیدن تا آخر، که ما از بازیکنان افسانه ای رئال مادرید آموختیم - به خصوص جناب آلفردو دی استفانو. آخرین باری که او برای تماشای به ورزشگاه آمد، مصادف شد با آخرین بازی من با پیراهن رئال مادرید و این چیزی است که من برای همیشه گرامی خواهم داشت(sm50)
ايتاليا
برزيل0
2(
(11
2523
25
(sm2)
اون دفه ازت پرسیدم 4 شماره ی آخرت چنده جوابمُ ندادی دیوث(sm50)نقل قول:
ندیدم دیوث(sm2)7991نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا جایزه چیه من 386 امتیاز گرفتم حداقل یه فلش بده تبلت نخواستیم(sm2)
(sm98)
الان یه پی ام دادم واتس(sm120)نقل قول:
جایزت یه بوس(sm134)(sm120)
بنا به گزارش Marca، این تیم بدون مهاجم پرواز خواهد کرد. هیچ کدام از چهار مهاجمی که فصل گذشته در ترکیب رئال مادرید بازی می کردند، در تور پیش فصل بازی نخواهند کرد.
در مورد مسئله بهترین گلزن چند سال اخیر باشگاه، کریستیانو رونالدو، تصمیم گرفته شده است تا برای ریکاوری بهتر و رهایی از تنش های فصل گذشته، مدت زمان بیشتری برای استراحت در اختیارش قرار دهند. در اواخر فصل گذشته، بدن این بازیکن هشدار های مختلفی به او داد، و در طول جام جهانی نیز نگرانی های زیادی در مورد وضعیت مصدومیت این بازیکن وجود داشت.
این ستاره پرتغالی قسمت قابل توجهی از تمرینات و برنامه های پیش فصل را به دلیل استراحت کردن از دست خواهد داد و انتظار نمی رود که در هیچ کدام از مسابقاتی که قرار است در تور آمریکا برگزار شود، آنچلوتی از کریستیانو استفاده کند.
شماره 9 باشگاه هم در این سفر هم تیمی هایش را همراهی نخواهد کرد. بعد از اینکه کریم بنزما به همراه تیم ملی فرانسه تا مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی پیش رفت، اکنون مدت زمان بیشتری را برای استراحت کردن سپری می کند. این ملی پوش فرانسوی بعد از اتمام تور آمریکای شمالی به تمرینات باز خواهد گشت و همزمان قراردادی جدید با رئال مادرید امضاء خواهد کرد.
بازیکن دیگری که واجد شرایط سفر به کشور ستاره ها نمی باشد، خسه رودریگز است، که مصدومیت از ناحیه زانو مانع از حضور او در تمرینات می شود. و در نهایت لیست مهاجمان غایب رئال مادرید با انتقال آلوارو موراتا به یوونتوس تکمیل شد.(sm2)
تمدید نشد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه میریم واسه چی تو این تور مسخره(sm2) هیچ مهاجمی نداریم(sm2)
(sm98)
واتس رو حذف کردم اس بده رو گوشی(sm120) لامصب شارژو میخوره و باتری رو به فاک میده این واتس(sm25)نقل قول:
(sm98)عجب اوضاع شیر تو شیریهنقل قول:
اخرش جوابو از سینا گرفتم(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مبارک است (sm70)نقل قول:
برزیل داره میره فینال(sm21)
خیلی زور داره بخدا این همه قدرتای اصلی رو ببری به امریکا ببازیم(sm89)
باب راس: من عااااااااااااااااشق مبارک گفتنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مجری برنامه مذهبی شبکه 3 به سوارز گیر داده(sm30)
ايتاليا
برزيل0
2(
(11
2523
2512
14
(sm132)
چرا؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگه؟(sm120)نقل قول:
نقل قول:
(sm25)
میگه سوارز یه گاز گرفته کل دنیا صداشون دراومده اونوقت این همه مردم تو فلسطین کشته میشن همه سکوت کردن(sm54)نقل قول:
415 هزار استخدام فامیلی(sm54)نقل قول:
جنگ و ورزش چه ربطي بهم دارن؟
بخند(sm120)نقل قول:
اینی که محمد گفت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگه سوارز گاز گرفته کل دنیا خبر داره ولی فلسطین نابود شده هیچ کس عین خیالش نی(sm59)
باید گریه کرد (sm120)نقل قول:
گریه کن(sm120)نقل قول:
نقل قول:
خُب منم منظورم اينه كه تو جنگ كه حلوا خير نميكنن چه ربطي داره كه با ورزش مقايسه شه
برزیل ایتالیا رو اره (sm59)