از اون ور زورت و زورت آپدیت میشه به آخرین نسخه وین 10 ..
از این ور مودم دوران بوق رو استفاده میکنه میگی عوض کن بهش بر میخوره ..
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
از اون ور زورت و زورت آپدیت میشه به آخرین نسخه وین 10 ..
از این ور مودم دوران بوق رو استفاده میکنه میگی عوض کن بهش بر میخوره ..
(sm2)
(sm59)320 اومده که چرا نگفتین
دیوث ترکی صحبت می کنی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بزن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) من معمولیشو دارم بی نظیره زایکسل 78 سال پیش شاتل سرویس گرفتم از خریدم 40 تومن ..
(sm70) فک کن بعد این همه سال تازه یه هفته پیش آپدیتش کردم آخ نگفته چشم بعضیا کور کیون لقشونم کردم ..
من تا جایی که نیاز بود بش راهکارها رو گفتم حتی احتمالات که جواب نگرفت بش از همون اول گفتم مودم بگیر مودمش ناکوت شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاست آیتونز (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا مشکلش چیه !?؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)