سگ واقعی اینه دیگه نه اون پشمالو و این بچه بازیا (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
سگ واقعی اینه دیگه نه اون پشمالو و این بچه بازیا (sm120)
اره (sm120)کلا مقامات از اینا دارن ، میگن سگ متشخص (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مث قبلی بشه من راضیم ! البوم بد نبود قابل دفاع بود به نظرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومایی که اگر بری بار دوم گوش کنی بخودت خیانت کردی البومای فلاحی و جهانبخش و عسکریه
چلسی میزنه به نظرت؟؟یا مساوی میشه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال رو 1/05 دادن(sm30)
(sm2)چلسی مساوی کرد با مالیبور رید به همه شرط بندیا
من قبلی هم دوست دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید همه کاراش خیلی شاخ نبود یا هیت نشد ولی من بیشتر کارا رُ دوست دارم(sm111)
(sm2)
باز شروع کرد این(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من البوم قلب یخی مازیار رو 100 بار گوش کردم(sm30)خیانت کارم(sm120)
نرید... رسما نمود مارو(sm120)5 تا فرم منو به اف داد(sm2)نقل قول:
مازیار همین قلب یخی به نظرم (sm50)تا الان که دیگه چیزی ندیدیم