نیکبخت ضمن انتشار عکسی از کودکی اش در اینستاگرام نوشت: "خدايى بچه ام كه بودم خوش.........بودم ...اصل با سند برابر است..."
(sm30)(sm30)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نیکبخت ضمن انتشار عکسی از کودکی اش در اینستاگرام نوشت: "خدايى بچه ام كه بودم خوش.........بودم ...اصل با سند برابر است..."
(sm30)(sm30)(sm2)
رو نیمکتم جدیدا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی بنگر رو باید دعوت کنه جای این (sm70)
ترسو...بی خاصیت...منفعل .....گزینه مناسب اقایون ...اینو وقتی به عنوان منتقدم میاوردن من تحمل نمتونستم بکنم!(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام شد آن هفت! من که بعد از یکسال امشب اولین بار بود 3 4 دقیقه دیدم اونم تو گفتی مهمون و اینا...(sm50)
(sm2)(sm2)
خیلی بعیده چلسی مدافعین جوون خیلی خوبی داره (sm70)نقل قول:
ولی اگر یه روزی بیاد (احتمالش 1 به 100) مطمئن باش حسرتشُ میخورین (sm120)
دفاع فقط سرخیو راموس (sm111)(sm184)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئو جدید سروش رضایی رو دیدی؟(sm120)
ها خوب بود....(sm120)نقل قول:
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]