(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم مهمون داریم الان خوابید(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر بدین ندادینم ندادین (sm120)
نازلی سخن نگفت .... (sm50)(sm81)
به شدت مقوا ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داستان نه ریتم نه تمپو(sm2)
داستان به شدت آبکی و مخصوص کودکان بدون هیچ اتفاق خاصی
یه حسی تو مایه های filth شایدم بدتر دارم(sm120)
بدترین سکانس سکانس کوررنگی بود (sm98)
به خاطر دختر بچه تحملش کردم
نمرم بهش قطعا زیر 50(sm120)
دیشب که احمد فیلمُ تایید کرد فهمیدم چه بلایی به سرمون اومده(sm2)
دلبوسکه و پپ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره داغون بود فیلمش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اتفاقا تنها سکانسی که قابل تحمل بود برام همون کوررنگی بود تا همون جا که بچه میاد راضی میشه
یه جورایی قاب بندیش منو یاد بریکینگ بد انداخت+ 2 تا بازیگر اون فیلمم توشون بودن چن لحظه
(sm120)
با مرگ نحس پنجه میفکن (sm50)نقل قول: