تورک اولدا مگه تورکینکه تورکه گیرمز(sm2)من پیرزن تاکسی بولمرم ایل گلیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تورک اولدا مگه تورکینکه تورکه گیرمز(sm2)من پیرزن تاکسی بولمرم ایل گلیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ فرشاد حسامی جدیده ؟؟ روزهای سخت
کس سسین دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکمش به نظر سالمه ولی کار نمی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مشکل تو رو میدونم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
DLink DSL-2520u Firmware update in Crash
این دکمه پیدا میشه خب عوضش کن بعد تست کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماه بعد آلبوم ترافیک اومده بود
الان اینو این فارس زبونها به چشم فحش میبینن منم گزارش میکنم امیر بنت کنه الدنگ(sm2)نقل قول:
جانین ییم گوزلیم گه قوجوما (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوما ناز کن من برات دف بزنم .. (sm19)
ممر شاید به درستی اتصال نمیده بهتر دکمه ریست رو عوض کنی البته اگه پیدا بشه دکمه اش