(sm70)آپ شده آمادس جان ممر گفتم بزنم ناراحت میشین غلومی میگره میزنه !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)آپ شده آمادس جان ممر گفتم بزنم ناراحت میشین غلومی میگره میزنه !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای اشترم
ممر خودم میزنم وب
(sm27)تمرین
ممر دیوث کتک میخوای مگه تو داری به من کانورت کردن یاد میدی اعصابمو میرینیا !!!! (sm39)
من تگ زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا غلط کردی آپ کردی (sm70)
(sm29)
ها ها ها جا ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ريده كاور (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) من صب گفتم دیشب زود خوابیدم همی امرو به صورت فوق پیشرفته برنامه رو آماده کردم ..
خوانندههای این مجموعه هرکدام یکی از بهترین قطعات خود که تاکنون منتشر نشده است را ارائه کردهاند. در راستای ارائه آثاری متفاوت و با کیفیت، عوامل تولید تک تک قطعات این مجموعه با دقت نظر ویژهای از سوی خوانندهها و مدیران پروژه انتخاب شدهاند.
سر آلبوم خاص هم همينو ميگفتن (sm2)
اكثرا ريدن (sm2)