یعنی حوصله ندارم برم
- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی حوصله ندارم برم
- (sm50)
پارسال رفتم ولی امسال تنهام خیلی تنها (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس رسمن آيتونزم بگا دادن ديگه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از اون چهارتا هم رضا آرین است
حال کردی چی نوشتم برات دارمت برو دارمت (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)قربانت خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز بالاخره ماکتِ آلبوم تموم شد (sm81) از هفته دیگه دنبال تهیه کننده (sm50)
افزونه بلاکر صفحات تبلیغاتی برای فایر فاکس چی نصب کنم دوستان
تا کی باشه آلبومت مجوز بگیره من دانلود کنم (sm172) ولی خدا کنه بت مجوز بدن ...زحماتت از هدر نره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دعات میکنم الان تک آهنگی چیزی نداری بفرستی برام (sm128)
اصلش سرمایست برای تنظیم و تولیدِ آلبوم که ندارم. مجوز خلاصه گرفته میشه ولی پول مهمه .. کارام همه ماکت و اتودِ.. همین الان پول داشته باشم 4تا آلبوم دیگه ملودی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)