از 3 تاا سیستم مختلف تست کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا آی پی نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
از 3 تاا سیستم مختلف تست کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا آی پی نداره
کلا اصلا ای پی نگرفته دکمه رو عوض کن ریست کن اوکی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا IP رو از اون سایت که گفتم بگیر بزن میاد بالا مال همون شرکت ADSL که میگیری ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مال شاتل اینه ..
Your IP Address Is:151.245.13.99
City: Tehran State: Tehran Country: IR ISP: Shatel Ent. DSL Network
این همونیه که میگم جای 192 میاد بالا ..
خداییش اینی که من بهش گفتم رو تا حالا شنیده بودی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نشنیده بودم(sm2)نقل قول:
این سایت ادرس ایپی خودت رو میده چه داینامیک چه استاتیک (sm50)
یه چیز جدید بگو من کاربر مبتدی پی سی نیست که(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خره این الان مثه همون 192.168.1.1 هس بزنه ببینیم میاد بالا یا نه دیگه ..
اومدنش که میاد من منتهی یه پورتی رو بستم که کسی نتونه وارد مودمم بشه حتی خودم(sm59)نقل قول:
تنها چاره اش ریسته(sm50)
نقل قول:
پسوورد رو برای همین موقع ها گذاشتن دیوس ..