ول کنم در میری اخه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا رفتی سربازی یا نه (sm50)
کدوم کار و زندگی باوووو(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
ول کنم در میری اخه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدا رفتی سربازی یا نه (sm50)
کدوم کار و زندگی باوووو(sm59)
(sm70)2نقل قول:
من زمانی که خدمت بودم یادمه تو دادگستری بودم با حسابدار اونجا صمیمی شده بودم هر وقت نیاز به اینترنت داشتم میرفتم پیشش اون روزی که البوم پاروی بی قایق اومد رفتم پیشش و سریع البوم رو دانلود کردم بعد زدم به گوشیم(sm59)
پس عجب اسکلی بوده اون حسابدارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بودم در کسری از ثانیه نامشو میزدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر 0 یا 2 !?؟!
به 0 یا 2 ربطی نداره باید ببینی isp مال کیه ..
ادم فروشی از سرتا پات می باره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
192.168.2.1نقل قول:
user:admin
pass: اسم مودم admin
نقل قول:
(sm30)
تا الان نون بری نکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]