نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه از حالت به روز بودن در اومدم تو این زمینه ها رفتم تو یه فاز دیگه .. (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه از حالت به روز بودن در اومدم تو این زمینه ها رفتم تو یه فاز دیگه .. (sm2)
بنویس بنویسنقل قول:
گفتم حسین یاد وثوق افتادم دیشب تا ساعت 4 چه بحثای کلفتی رو باهم داشتیم (sm120)
آخه اینهمه وقت بزارم ، استقبال هم نمیشه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته با جیسون استاتهام ازدواج کرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ترس امیر نمیاد باران(sm2)
یادم نمیاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در باره ی یه بانوی لز درست صحبت کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب جات خالی بود (sm120)تو این تاپیک طرح حمایت از کارلتو رو ورداشته بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنویس سوژه کم داریم(sm120)نقل قول:
(sm10)
حسام این اواتارت کیه ؟(sm120)