گناه داره چرا مسخره ش میکنی ؟؟/ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گناه داره چرا مسخره ش میکنی ؟؟/ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر الان بَِشاشه بهش درخواست آلبوم بدین(sm59)
همین دروازبان جلو بارسا شده بود بوفون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm36)ما خودتو میخوایم(sm166)(sm185)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
حالا اگه من بگم ممر بگه علیرضای فور اور الون بگه یچیزی (sm2)(sm2)(sm2) سجاد با چه رویی میاد اینارو میگه (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
من 1000 تا فرند دارم ، نصفشون دخترننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ببین تو این 3 سال تا حالا به هیچ دختری پی ام دادم ؟
مرد و مردونه اگه یک دختر هم بیاد بگه پی ام دادی من پستمو پاک میکنم ، غیر مسائل کاری
حرفایی هم که زدم ربطی به روابطی که داشتم نداره(sm70)
جوابت این حرفات در نقل زیر =>نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
شما هیچوقت منو نفهمیدین هیچوقت (sm2)
تکون بده (sm178)
Rasht Rockنقل قول: