بارسا مارکینیوس رو بخره 60 تا (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
بارسا مارکینیوس رو بخره 60 تا (sm120)
کی هست این که گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود رونالدو هم گفته: با اینکه هم در بارسا و هم در رئال بازی کردم ولی خودم را یک رئالی میدانم
تو جام جهانی بیشتر از چشم افتاد(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)بمیری میلاد دلم کونوس خواست گیلکی به ازگیل میگیم کونوس
رونالدو رئالیه(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدافع 20 ساله برزیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی تیما دنبالشن ولی پی اس جی گفته زیر 50 تا نمیدیمش خودشون هم بازیش نمیدن
سلام(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدو همیشه گفته یه مادریدیستاس(sm50) چه زمان بازیگریش چه بعد از دسیما چه قبل از دسیما چه موقع خرید کروس چه موقع خرید جیمز(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
(sm120)نقل قول:
رونالدو:کریستیانو به ما مادریدیستاها دسیما را داد(sm19)
اوهوم(sm59)نقل قول:
من میگم تو همش عملکرد روزای اخر یه بازیکن رو میبینی میگی نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیچاره یه فصل خیلی توپ برامون داشت به جز سوتی تو بازی با دورتموند بقیه بازیا عالی بود (sm120)
از نظر تو راموس هم فصل درخشانی داشته ؟(sm120)
(sm74)(sm118)(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم پویول(sm120)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) هروقت میبینمش اینطوری میشم!!نقل قول:
باور کنید دارم سعی میکنم هایلایت بازیاشو نبینم!! وقتی هایلایت ها رو میبینم بدجور دلم میگیره
راموس من عاشقشم که استثناس....نقل قول:
کاری به عملکرد په په ندارم پارسال فاجعه بود امسال عالی...
ولی بازیکن بی مسئولیت بدم میاد(sm3)انگار نه انگار که نماینده n تا آدمه(sm3)
زوجش با رائول(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه مدت خیلی جواب داد ولی حیف که به مصدومیت خوردنقل قول:
خیلی خوب با هم جور بودن!!
خط حمله رئال ویرانگر شده بود
البته زوجش با ایوان زامورانو هم خیلی خوب بود 8+1(sm50)
زیاد ولی کنار هم بازی نکردن همش مصدوم بود(sm50)
ازش پرسیده بودن بهترین دورانت کی بود گفت بهترین دورانم حضور تو رئال مادرید بود(sm50)نقل قول:
زیدان خیلی دوسش داشت(sm50)
شاید خوب بود ولی به نظر من مثل رائول نبود!نقل قول:
با رائول یه مدت خیلی کوتاه هماهنگ شدن
راموس همین اول فصل بدترین فحشا رو نثارش میکردیم به کنار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان همه عاشقش شدیم اینم به کنار(sm120)
په په به نظرم بازیکن بی مسئولیتی نیست فقط مشکل داره (sm120)
اگه منظورت اخراجاش مثل بازی دنی الوزه و بازی با المانه که من حرفی ندارم (sm120)
در کل واسه تیم کم نمیزاره ولی وحشیه (sm120)
کلا اون موقعی که رونالدو تو رئال بود خیلی از ستاره های رویایی هم بودننقل قول:
رونالدو - کارلوس - رائول-فیگو - زیدان - بکام و... چه دوره ای بود
این ایرینا هم واسمون ابرو نزاشته (sm70)عکسش با اون یارو رپره رو نمیزارم چون خیلی ضایعست (sm70)
من همیشه راموس رُ دوس داشتم.....هر چند اونم بعضی وقتا اصلا مسئولیت حالیش نی...نقل قول:
منظورم همون وحشی بازیشه که اخراج میشه مثل بازی آلمان(sm3)
سوارز هم همین طور...از این بازیکنای نفهم حالم به هم میخوره(sm3)
پخ کن(sm120)نقل قول:
در آخرین بازی فصل اینتر در مقابل لازیو قرار گرفته بود و تنها یک تساوی آنها را به قهرمانی می رساند. در حالی که اینتر به گل نیاز داشت هکتور کوپر او را از زمین بیرون کشید و اینتر شکست خورد و قهرمانی را از دست داد ! پس از آن رونالدو با توجه به عدم اعتقاد هکتور کوپر به خودش و درخشش در جام جهانی با پیشنهاد رئال مادرید روبرو شد(sm50)نقل قول:
اشکاش رو نیمکت یادم نمیره(sm50)
جمع خودمونیه بذار بابانقل قول:
نمیدونم کجا سیوش کردم پیدا کردم میرارم (sm120)نقل قول:
اگه مصدوم نمیشد دیگه کسی نمیگفت مارادونا (sm50)نقل قول:
مهمترین افتخارات شخصی رونالدو:
آقای گل جام لیبرتادورس (1993-94)
آقای گل جام مینیرو برزیل (1993-94)
عضو تیم سال مینیرو برزیل (1994)
آقای گل لیگ هلند (1993-94)
آقای گل لالیگا با بارسلونا (1996-97)
آقای گل لالیگا با رئال مادرید (2003-04)
کفش طلای اروپا (بهترین گلزن اروپا) (1996-97)
بهترین بازیکن خارجی و عنوان توپ طلای لالیگا(1996-97)
با ارزش ترین بازیکن کوپا امه ریکا (1997)
با ارزش ترین بازیکن فینال کوپا آمه ریکا (1997)
عضو تیم بهترین بازیکنان جام کنفدراسیون ها (1997)
باارزش ترین بازیکن جام برندگان جام یوفا (1997)
آقای گل جام برندگان جام یوفا ( 1996-97)
بهترین گلزن جهان به انتخاب فدراسیون امارو ارقام جهان (1997)
با ارزش ترین بازیکن یوفا (1997)
بهترین بازیکن سال سری آ (1997-98)
بهترین بازیکن خارجی سال سری آ (1997-98)
بهترین فوروارد سال یوفا (1997-98)
3بار برنده جایزه براوو (1995-1997-1998)
توپ طلا و عنوان آقای گلی جام جهانی (1998)
با ارزش ترین بازیکن جام یوفا (1998)
آقای گل کوپا آمه ریکا (1999)
عضو تیم برتر کوپا امه ریکا (1997)
عضو تیم برتر کوپا آمه ریکا (1999)
بهترین بازیکن سال جهان از نظر فیفا (1996)
بهترین بازیکن سال جهان از نظر فیفا (1997)
بهترین بازیکن سال جهان از نظر فیفا (2002)
بهترین بازیکن سال اروپا(جایزه بالون) (1997)
بهترین بازیکن سال اروپا(جایزه بالون) (2002)
بهترین بازیکن سال جهان از نظر وورد ساکر (1996)
بهترین بازیکن سال جهان از نظر وورد ساکر (1997)
بهترین بازیکن سال جهان از نظر وورد ساکر (2002)
کسب بهترین بازیکن سال جهان از نظر مجله معتبر اونزه (1997)
کسب بهترین بازیکن سال جهان از نظر مجله معتبر اونزه (2002)
توپ نقره ای فیفا (2002)
عضو باشگاه 100 تایی های فیفا
عضو تیم بهترین های جام جهانی (1998)
عضو تیم بهترین های جام جهانی (2002)
آقای گل جام جهانی (2002)
عضو تیم بهترین بازیکنان یوفا (2002)
کسب جایزه بازگشت رویایی سال (2002)
جایزه مربوط به افسانه ها (2002)
بهترین ورزشکار سال دنیا از نظر بی بی سی (2002)
جایزه پاهای طلایی جهان (2006)
عضو تالار مفاخر ملی برزیل (2006)
بهترین بازیکن 10 ساله سری آ (97 - 2007)
عضو 11 بازیکن برتر تاریخ فوتبال (2007)
بهترین گلزن تاریخ جام جهانی
بهترین بازیکن سال جام پائولیستا (2009)
بهترین بازیکن 10 سال اخیر جهان از نظر گل دات کام (بین سالهای 2000-2010)
(sm50)
یه بار عکس فوتبالیستا و زناشون گذاشته بودن یه رئالی گفت مسی زنشَُ از سر شالیزار پیدا کرده...نقل قول:
یه بارسایی اومد گفت به همینم باید حسودی کنید چون زن اسطورتون هر روز با یکی میخوابه....
من چون در جریان این چیزا نیستم جواب ندادم(sm25)
هتریک رویایی در اولترافورد(sm50)
سوارز مسئولیت حالیش حسین (sm25)
اون حرکت دست خودش نیست! مریضی
په په بیشتر نمایشی کاراش
دیگه سر زن بازیکنا کل کل نوبره بخدا(sm2)نقل قول:
(sm50)
(sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]