یکشنبه ی غم انگیر رو ببینیم .. (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یکشنبه ی غم انگیر رو ببینیم .. (sm50)
شما بلدی کات کن بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ستون سمت راست نیس تشخیص نمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم یه ماه هم باید درگیر درایوراش باشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)گفتن همون 8.1 بش میخوره ولی با اینحال 64 بیتی لپ تاپا اره فک کنم موشکلاتی بوجود بیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا نیس چی نیس ستونِ چینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو الان اینو با اصلش مقایسه کن کند ذهنی به کنار گشاد دیگه نباش اصلشو ببین
توهین نکن نفهم ، مثل انسان حرف بزن
(sm2)تو ده بارم ازدواج کنی ده تا البومم ریلیز کنی همون ممر رشتی هستی برای من (sm120)
(sm70)به به اشترم ورخستی