جمشیدیان دوس داشتم فک نمیکردم این طوری بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یعقوب جوونه خوبه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
جمشیدیان دوس داشتم فک نمیکردم این طوری بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یعقوب جوونه خوبه(sm120)
به درد لای جرز هم نمیخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)میلاتی پرسپولیس کیا رو خریده امار بده
دغاغله و سوشا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهاجم ۱۹۷ سانتی متری به کاستیا پیوست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ائرو مارکانن، مهاجم ۲۳ ساله و ۱۹۷ سانتی متری آیک سوئد اولین خرید فصل کاستیایی زیدان است.
این مهاجم ۱۹۷ سانتی متری را بسیاری با ایبراهیموویچ مقایسه می کنند.(sm120)
سوشا در حضور نیلسون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر از بازیکنایی که سگ دو میزنن خوشش میاد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار نکش عشقم(sm10)(sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
ایبرا بعید میدونم به این راحتی مثلش پیدا بشه(sm120)نقل قول:
سیاوش اکبرپور کم سگ دو میزد بدبخت(sm2)کاری باهاش کرد که امسال خواست خدافظی کنه(sm2)نقل قول:
نیم کیلو طارمی 1 کیلو هاشمی 2 کیلو اروگوئه نیم کیلو هم هندی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سبک سوک شعر گویی فقط به حامت فلاح میخوره (sm120)نقل قول:
اردشیر به اطرافیان خودشم رحم نمیکنه(sm120)نقل قول:
مثه علی داد و بیداد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی داد و بیداد(sm2) دهنش سرویس هر کی اولین بار بهش گفت دقیقا زد وسط خال(sm2)
جمشیدیان و نظری کم به تیماشون خیانت کردن به خاطر اردشیر؟
نوبت به کریم شیره ای هم میرسه(sm120)
علی دای..... هو هو .... علی دایی..... (sm70) (sm131)
علی داد و بیداد درست تره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پر افتخارترین مربی تاریخ لیگ(sm131)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی داد و بیداد..... هو هو ..... علی داد و بیداد ....(sm61)نقل قول:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
زرینچه ی نامرد که بزرگترین خیانت رو به ناصر خان کرد ، حالا رفته ور دست اردشیر
ناقوس رسوایی اردشیر به صدا در اومده
دوشنبه 30/04/1393 ساعت : 22:15
جام شهدا : استقلال - ملوان
زنده از شبکه سه
(sm27)
(sm120)سعی کن کم کم بتونی با اومدنش کنار بیاینقل قول:
(sm130)نقل قول:
میخواد فیکس باشه (sm70)نقل قول:
بچه ها اگر نظرم در رابطه با خوندن چاوشي به مذاق كسي خوش نيومد عذر ميخوام صرفا نظرم رو ابراز كردم قصدم توهين به نظر كسي نبود به هر حال شرمنده (sm10)
این جام شهدا از کجا پیداش شده(sm120)
علی داد و بیداد و......علی دادبیداد.......نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو لوپ لوپنقل قول:
هر کسی نظری داره و نظر همه هم محترم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لازم به عذر خواهی نیست شما توهینی نکردی که بخوای عذرخواهی کنی (sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
این علیرضا که تازه من چند روریه باهاش آشنا شدم ، زود رنجه و سریع جوش میارهنقل قول:
شما خودتو ناراحت نکن
من با کوله باری از تجربه اینجا هستم (sm120) نگران هیچ چیز نباشید(sm120)
نقل قول:
من وظيفه خودم دونستم از بقيه عذرخواهي كنم ايشون خوددرگيري دارن من به هيچ وجه با كسي درگير نميشم
امیر از بازیکنایی که سگ دو میزنن و کرسی شر نمی گن خوشش میاد(sm120)نقل قول:
من به شخصه وظیفه ی خودم می دانم که با همون کوله بار تجربه ی معروفم ، این جوون های نادان رو راهنمایی کنم و به سر منزل مقصود و همای سعادت برسونم(sm120)نقل قول:
نگران هیچ چیز نباش
نقل قول:
(sm10)