نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يا خدا من يواش يواش دارم نگرانش ميشم (sm77) توهم داره شديد
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يا خدا من يواش يواش دارم نگرانش ميشم (sm77) توهم داره شديد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن آدمو باز ميكنه ها اين كي فوق ستاره شد تو چي فوق ستاره شد؟(sm77)
(sm2)(sm2)(sm2)
2.ویدویو{صد در صد دوستان ویدیو قدیمست.گمان میکنم با فتو شاپ استاد رو آوردن تو ویدیو}
در کل به این نتیجه میرسیم این آهنگ مربوط به 30 سال پیشه که استاد داده بیرون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت 5
(sm2) نبودی تاپیک ابینقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش گفته بود زیر صدای اهنگ خواب محسن رو اول اهنگ زن ابی آواشو اجرا کرده (sm2)
نگا به هیکلش نکن صداش مث گنجیشکه (sm2)
آخ جون دعوا (مشت اول هزار)
(sm56)
نمیدونم والا از این سوژه ها زیاده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm30)
(sm30)(sm2)(sm2)نقل قول:
بعدش بهش گفتم ، زن ابی داره مقدماتو جور میکنه حتی چند بار به محسن یگانه رو زده که این با ابی فیت بدن (sm2)نقل قول:
قبلش داشت بد میگفت از زن ابی الان فک کنم پوسترشو زده به اتاقش (sm2)