[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنس زن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام بازم بشه دغدغه هامون فقط شکستن ِعروسکامون
من از این مردمان ِـت می هراسم صدام کن من صداتو میشناسم(sm172)
...رادیو این آهنگشو پاک کرد فک کنم خودش گفته خیلی حاشیه درست کرد براش آلبومشم گفت آمادس مثل این که ولی مجوز نمیدن ای کاش نخواد مجوز بگیره سانسور بشه حال نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Faghat Boro
Amir Abbas Golab
اینم خوبه این بشر همه آهنگاش قشگه(sm172)
مورد دار بود شعرش کلا(sm120)هرچی که دیم مثل تو عن بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجوز نگیره که نمیتونه ادامه بده... باید پول در بیاره که ادامه بده
منم ازش خوشم میاد.. صداشم قویِنقل قول:
اهنگ اشوان رو باهم خوندن دیدی؟یا گوش دادی؟
اره فری استایلشو دیدم خیلی خوبه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میرم فعلا شب خوش (sm10)
شب خوش (sm10)نقل قول:
قماربازان به ما رفتن(sm120)