اصلا در حد و اندازه ی من نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا در حد و اندازه ی من نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمود واعظی به اینستگرام پیوست
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جهت گسترش استفاده از ابزارهای ارتباطی در فضای مجازی، به شبکه اجتماعی اشتراک گذاری اینستگرام پیوست.
بریزید سرش فش کشش کنید (sm2)
تا حولو حوش 12 1 بای
(sm50)
(sm2)رحمت
رحمان و رحیمم چه بدنی دارن ورزشکارن دقت کردین (sm70)
این تاپیک امشب 2 فلانی و امیر نمیدونم چی چی رو چرا پاک کردی بنده خدا دل داره خب(sm2)(sm2) نابوده کاورش شدم(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
میخوام یه بیت مفتی دانلود کنم،با میکروفون کامپیوتر روش بخونم هرچی دمه دستم اومد،بدم تو سایت بزاری درشت هم بنویسی پخش اختصاصی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یادی کنیم از کلاغ سیاه (sm2)
به پیغام کلاغ های سیاه شک کن (sm30)