(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی که رسوا شد دلم
غرق تمنا شد دلم (sm50)
مریم ایشاله پزشکیت بعدشم عروسیت عزیزم(sm127)
من جا تو بودم درس و بیخیال میشدم میرفتم دنبال کار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که شیرینی نامزدیت رو ندادی به ما (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبخت شین (sm10)
یعنی شی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چی می خندی؟نقل قول:
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
toon یه چه معنیه؟
یعنی بهشان فهماندم که الکی دل خوش به این چیزا نباشن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
FOOTBALL CHatRoOm (sm59)
برادر به رتبت بستگی داره...اگر بهتر شدی برو شریف وقتی به صنعتی میخوری باید بری صنعتی شیراز ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک سوال جدی : یکی سختش باشه مثلا شهر خودش رو نیاره بره یک شهر دیگه
بهتر نیست یک بار دیگه کنکور بده؟
من آدم سوسولی هستم (جدی)(نه از اون سوسولا مو فشنا (یک بارم نزدم) شلوار فلانا گوشی فلانا و.....) ولی واسته هستم
این رو میشه جواب بدید لطفا؟
(sm77)ساره نامزد؟نقل قول:
مراسم بعد ماه رمضون؟؟(sm120)نقل قول:
همین الان هم بده(sm50)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) میلی چقد دستت کنده تو اس دادن
مرسي عزيزم دومي حالا خيلي هم مهم نيست(sm51)نقل قول:
اصن تا رتبه نیومده فکر چیو میکنی (sm120)
حسابداری خونده بودی الان 2 تا زن داشتیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا جدی بگید (sm19)نقل قول:
وای بر تو(sm25)نقل قول:
معلومه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتوین شهر دیگه نرو
این رمضانی چقدر خوبه
امسال یک چیز رو خداییش شدید یاد گرفتم: آینده نگری (هوش و اینا درجه بعد)نقل قول:
اینُ که نفهمیدم چی گفتی.....(sm120)نقل قول:
ولی در مورد شیمی دوست من فوق علم و صنعت داره تو دبیرستان معلم شده(sm50)
یعنی یک بار دیگه کنکور بدم بهتر نیست؟نقل قول:
توام دعوتی حتما(sm70)نقل قول:
من حاضرم با هرکی که بگی مسابقه ی اس ام اس تند دادن بدم (sm120)البته فینگلیش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک سوال جدی : یکی سختش باشه مثلا شهر خودش رو نیاره بره یک شهر دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتر نیست یک بار دیگه کنکور بده؟
من آدم سوسولی هستم (جدی)(نه از اون سوسولا مو فشنا (یک بارم نزدم) شلوار فلانا گوشی فلانا و.....) ولی واسته هستم
این رو میشه جواب بدید لطفا؟
دیگه کی خوب بود؟کاش انصاری فر جای برهانی میگرفتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از ساعت 4 اومدم خونه هنوز شلوارم رو عوض نکردم (sm120)
به هر سوسولی باشی عادت میکنی(sm50)نقل قول:
(sm120)خو پس تعجیل کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دوستمی به تو پز نمی دم شوخی کردم دوستم(sm125)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بیام اون *پ*ا*ر*گ*ی* رو اونجا بکشم تو همین شهر خودم یک بار دیگه میشینم کنکور میدمنقل قول:
(sm133)نقل قول:
زحمت نکش من مهمونی نمیرم زیاد (sm120)نقل قول:
مگه درجه 1 باشه یا خانواده دیگه خیلی اصرار کنن و اگر نرم ناراحت بشن (sm25)