این نسخه هنوز کامل نیست
اینا توی تورنت اومده
خود ماکروسافت منتشر نکرده هنوز
من خودم عضو اینسایدرم
نمایش نسخه قابل چاپ
این نسخه هنوز کامل نیست
اینا توی تورنت اومده
خود ماکروسافت منتشر نکرده هنوز
من خودم عضو اینسایدرم
چیزی نمیدونی نظر نده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
وقتی بیلد جدید اومد میفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
32 بیت کی میاد (sm192)
اومده لینکش کار نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اگه اصلی بود سافت 98 میاورد بابا عجله چیه صبر کنید نسخه اصلی بیاد دیگه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو نصب کنی مجبور میشی دوباره نصب کنی (sm70)
عجب چون این سایت نزده پس اصلی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم من نگفتم اصلیه چون رسمن اعلام نشده ولی همینه ! بزرگترین سایتا دانلود غیر مجاز این بیلد رو گفتن rtmهستش مایکروسافت سکوت عجیبی اختیار کرده بی دلیل
خب الان نسخه 64 باید نصب کنی فعالسازم که مالیده (sm98)