سلام امیر جان. نظر شما چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام امیر جان. نظر شما چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر امیر جان. دوستان اگر موافقید دو آلبوم انتخاب کنید من خریداری کنم. همچنین نحوه ارسال لینک رو هم بگیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
پیشنهاد من "آلبوم در آسمان تارنوازی استاد ذوالفنون" قیمت 4000
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر من اینه که اعتبار رو به امیر انتقال بدم و ایشون با سلیقه خودش خریداری کنه. امیر جان اگه موافقی لطفاً ایمیلت رو بده
فکر خوبیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan180 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریای بی پایان از سالار عقیلی هم بد نیست.
2.12 گیگ (sm120) میره تو پروژه های دانلود طولانی مدت (sm120)
امیر جان عالی تشکر با لینک مستقیم و این سرعت دیگه کولاک کردی داداش
دوستانی که در خرید آلبوم ها مشارکت کردن لطف کنید لینک مجموعه پیش خودتون بمونه و لینک مجموعه آثار رو به کسی ندین.
هر کسی لینک این مجموعه رو خواست با خودم هماهنگ کنه که اونم چند تا آلبوم بخره بعد آلبوم های خریداری شده توسط اون شخص هم بین اعضاء شیر میشه
با تشکر
محمد جان من لینک این مجموعه رو میخام. اگه ایمیلتو بدی من اعتبار رو به شما انتقال بدم شما با سلیقه خودتون آلبوم خریداری کنی و بین اعضا شیر کنی. تشکرنقل قول: