هی روزگار...
نمایش نسخه قابل چاپ
هی روزگار...
خوب برادر نسخه ی اینترنتی رو میخریدی دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR ALI 1368 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا که دی وی دین و ارزش آنچنانی ندارن تو این دوره و زمونه!
من ساخت ایران رو هر هفته میگرفتم 5 تومن،چه میدونستم این هفته دو برابر شده...از این به بعد فقط دانلود رایگان...نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاك بر سرشون با این مملکت داریشون،هیچ چیزی تو این مملکت ثبات قیمت نداره.. امروز تو انقلاب یارو نمایشگاه ماشین،رو دویست و شش زده بود قیمت توافقی! رفتم گفتم مگه صفر نیست،خب قیمتش مشخصه دیگه،بهم گفت نه معلوم نمیکنه،هر ساعت تغییر قیمت داریم...
صاحاب نداره که مملکت..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AMIR ALI 1368 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم موزن شی !?؟!
آلبوم موزن رو میخرم... حالا سالی یه آلبوم آيا بده یا نده... حتما میخرم آلبوم داداشمو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد اسمشو خوندم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم(sm120)(sm10)
سینجبیل به دادم نرسیدی.. اون سایت که دادی یکم دیر اپ میکنه(sm120)
ها چته ..