ثواب می کنم تویی , گناه می کنم تویی
نگاه کن , به هرکسی نگاه می کنم تویی
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ثواب می کنم تویی , گناه می کنم تویی
نگاه کن , به هرکسی نگاه می کنم تویی
(sm50)
(sm50) ای کاش رنج آخر داشت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم میگم این شکلی چرا زدی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بدجور خرابم کردی چنگیز (sm50)
ديگه به هر حال خدا خواست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين شعر ِ چنگيز نيست هادي
الكي گفتم
ولي به شدت قشنگه
(sm50)
فک کنم خودت الهام گرفتی (sm51)نقل قول:
(sm2)
(sm50)
یه عکسی چیزی از این خانوم منشی که تو رو 6 ماهه فلجت کرده بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنجکاو شدم ببینمش کیه که انقد تو رو جذب خودش کرده
فقط نکو نمیدم و نمیشه و روش غیرت دارم و فیلان و پشفیلان که ضد حاله ها من به چشم برادری نکاه غریبانمو روش می اندازم افتاد ؟ فرسنک ها هم که با هم فاصله داریم پس عکسو بده ...شاید تونستم یه راهنمایی بکنم واسه این که دلشو بدست آری
Hadi@