یه آهنگ پاپ دارم اگه کاور کنم همون میترکونه انقد ملودیش بگیره لامصب حرف نداره عربی هم هست (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه آهنگ پاپ دارم اگه کاور کنم همون میترکونه انقد ملودیش بگیره لامصب حرف نداره عربی هم هست (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حالا یه تیکه کلودیاتو بذار ببینیم چی کار کردی
به نظر من بهترین ملودی هارو چاووشی میسازه (sm50)
در این مورد خاص نظر من به نظر شما نزدیک تر است (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آلبوم 13 و پاروی بی قایق اساسی تو بخش ملودی ترکوند (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا هر چی بسازه از نظر من خوبه (sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی بهترین لحن رو داره و البته الان بهترین تفکر رو تو ملودی سازی داره قدرتشم دارهنقل قول:
بهترین ملودی یعنی همه بتونن بخونن و رو صدای همه بشینه..یعنی ملودیایی که سیاوش قمیشی برای ابی ساخت..شماعی زاده برای گوگوش و داریوش ساخت (sm50) یا فواصلی که تو ملویایِ قدیم بود .. بعضی ملودیایی که هایده یا مهستی خوندن یه ایده هایی توش بوده که اونارو ماندگار کرده الکی کاری ماندگار نمیشه
محسن یه اخلاقی که داره همین که از خواب پا میشه میره سمت ملودی ساختن همیشه چند تا ملودی ناب داره تو جیبش ! شعر رو بعد از ملودی انتخاب می کنه برعکس بعضی خواننده های چلمنی که اول شعر رو انتخاب می کنن بعد روی شعر ملودی بلغور می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی اسمونی شادمهر کجا این عربی کجا
یه ملودی برا مهستی زده بود شادمهر نمی دونم اسمش چی بود خیلی معروف شد