رفت پیش آواتارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رفت پیش آواتارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرگز با خوك كشتي نگيريد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله اکبر
لا اله حی الله
عجب جمله ی سنگینی
هوادارانِ منطقیِ شادمهر
و من اللهِ توفیق
گربه بخوره به لوچت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا فقط ملودیای بنیامین (sm2)
من نمی دونم این که میگیم شادمهر توانایی آهنگسازی نداره توهینه ؟؟؟
مخصوصا ترک بارانا (sm2)نقل قول:
(sm120)توهین نیس ولی درستم نیس.. ! توانایی داره انگیزه نداره..هرچی میخونه وقتی به به چه جهِ امثالِ ایشونو به همراه داره دیگه بعد اینهمه سال سیر میشه و فقط میخونه که یه چی خونده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی اینا هستن چرا بیاد به خودش زحمت بده کاری خلق کنه؟ تو دسشویی با موایلم نیناش ناش بخونه اینا در کنار آثارِ باخ و بتوون قرار میدن و با منتقدا با فحاشی برخورد می کنن که کسی حرف نزنه
منم جای شادمهر بودم به خودم زحمت نمیدادم (sm120)
توام خوب ميشي :)نقل قول: