رفع ***** شد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفع ***** شد (sm120)
- (sm25)
(sm70)کلمه ف***ی***ل*****ت***ر*****ف*ی****ل**ل****ت ***ر*** شد (sm70) سایت ok شد (sm70)
*****(sm98)
فیلتره
رفع شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید 80 تا برای خامس(sm25)
کلا با خریدش تو این مقطع مخالف بودم... دیگه با این قیمت بماند (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100) شیراز دما 46 درجه (sm129)(sm129)
بیا این طرف شهرکرد از 12 تا 32 ، خنک،خنک(sm84)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اهواز از 50 درجه زده بالا(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه می خوام نیمرو درست کنم، خیرش را ببینید ، نگهش دار برا خودت(sm40)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته دمای متوسط پایین تره... بستگی به منطقه داره (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیراز اختلاف دمای آفتاب و سایه خیلی زیاده...
با ***** شکن تو سایتم نمیدونم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروس رفته گل بچینه....(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروس اومد.....(sm78)
بللله
مبارکه (sm2)
برا من *****ه (sm25)نقل قول:
ولی برای من نیست.. یک صفحه باز میشه M-5 می خواهد من را ببرد به بهشت (sm70)نقل قول:
همه نگران هافبک دفاعی تیم بودن... پرز رفت هافبک هجومی و بازیساز خرید (sm50)
آره خداییش آقا وحید راست میگن
میترسم بلای بایرن پارسال سرمون بیاد ما اگه بردیم با اختلاف زیاد میبریم ولی اگه باختیم با اختلاف زیادم میبازیم با این هافبک ها ......گودزیلا خاوی مارتینز رو بازی نداد این بلا سرش اومد ما خدیرا رو بفروشیم کارمون زاره تونی کروس و ژابی الونسو نمیتونن فقط وظیفه دفاعی انجام بدن ........میگن خرید بعدی فالکائو هست احتمالا(sm50)نقل قول:
من همیشه راست میگم... حالا در کدوم مورد؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sarina68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کروس که قبلا هم گفتم بازی دادنش تو پست هافبک دفاعی دیوونگیه... لوو این اشتباهُ اول بازی آرژانتین کرد که به سبک ایارا یه پاس گل داد به هیگی...نقل قول:
ترکیب هافبک دفاعی لوکا+ ژابیه احتمالا... البته بدبختی موقعیه که پای ایارا بیاد وسط...
در مورد مهاجم هر سه تا گزینه ای که بحثشون هست موافقم...
(sm120) دوستان کش رو پاک کنید دوباره بیاید سایت درست میشه
نشد (sm137)نقل قول:
چرت نگو.. هیچ ربطی ندارهنقل قول:
به نظر من با خرید جیمز نیازی به مهاجم نداریم(sm25) اگه خدای نکرده یکیشون مصدوم شد میشه جیمز رو ببریم نوک حمله ایسکو رو بزاریم بجاش(sm50)نقل قول:
مخالفم (sm120)نقل قول:
وحید احتمالا سیستمو عوض کنه(sm29)من فک کنم برمیگرده به همون 4-2-3-1 (sm55)نقل قول:
البته بستگی به موندن یا رفتن دی ماریا داره... ولی خیلی سخته قبول کنی کسی که یک سال خودشو کشت تا سیستم 4-3-3 رو جا بندازه، حالا بخواد برگرده به 4-2-3-1... به هر حال اگه بخواد سیستم عوض کنه که دیگه اصلا نمیشه روی خامس برای مهاجم حساب کردنقل قول:
خامس و ایسکو هم پستن(sm29) به نظرم باید به همون 4-2-3-1 بگرده با این وینگرای چپ و راستی که ما داریم خیلی خوبه تک مهاجم هم کریم وسط کریس و بیل هم جیمز باشه.....کروس و مودریچ هافبک دفاعی ولی بازم نمیشه چون کروس میشه هافبک دفاعی گرگیجه گرفتم(sm3)نقل قول:
وحید قطعی شد(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این که خبر رسمی این انتقال هنوز اعلام نشده است اما این بازیکن به کلینیک سانیتاس رفت تا تست های پزشکی مادریدی ها را پشت سر بگذارد.
منم با همون 4-2-3-1 بیشتر حال می کنم... ولی همون موقع که کروس اومد نمیدونستم چه طور میخواد تو ترکیب جاش بده، حالا که خامس اومد دیگه واقعا هنگ کردم... اینم در نظر بگیر که ایسکو رو نمیشه خیلی روی نیمکت نگه داشت... کروس و خامس هم که همینطور... از اون طرف خسه هم برمیگرده... ایارا هم بعیده بچسبونه به نیمکتنقل قول:
(sm120)مونده این چیزا رو یاد بگیری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عملا قطعی بود.... تازه ظاهرا دیروز تو سایت رسمی هم یه خبر گذاشتن بعد سریع حذف کردن ولی کاربرا عکس گرفته بودن...نقل قول:
مشکل چیلتر حالا حل شد (sm137)
خدایی ادم گرگیجه میگیره(sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
تنها راهی که میمونه که همه تا حدودی راضی باشن، سیستم چرخشی تو همه پستاس (sm120)نقل قول: