اکبر شور آفرین نوش آفرین پلی شد (sm30) (sm135)(sm137)(sm171)(sm79)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر شور آفرین نوش آفرین پلی شد (sm30) (sm135)(sm137)(sm171)(sm79)(sm30)
(sm18)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم گرفت درد جون تو این چی بود شور آفرین آمد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدم میاد از نوش آفرین واسه خنده گذاشتم (sm2)
کفتر چاهی من
تنگ بی ماهی من
ای قبای وصله بر
جنگجوی بی سپر...
(sm50)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسکی جدید
(sm2)یاد کاورای سایت غلومی اینا افتادم
با کاور آلبوم دمی رقابت میندازه (sm30)
منو حالا نوازش کن ، که این فرصت نره از دست
شاید این آخرین باره ، که این احساس زیبا هست
منو حالا نوازش کن ، همین حالا که تب کردم
اگه لمسم کنی شاید ، به دنیای تو برگردم
هنوزم میشه عاشق بود ، تو باشی کار سختی نیست
بدون مرز با من باش ، اگر چه دیگه وقتی نیست
نبینم این دم آخر، تو چشمات غصه میشینه
همه اشکاتو میبوسم ، میدونم قسمتم اینه
تو از چشمای من خوندی ، که از این زندگی خستم
کنارت اونقدر آرومم ، که از مرگ هم نمیترسم
تنم سرده ولی انگار ، تو دستای تو آتیشه
خودت پلکامو میبندی و این قصه تموم میشه
هنوزم میشه عاشق بود ، تو باشی کار سختی نیست
بدون مرز با من باش ، اگر چه دیگه وقتی نیست
نبینم این دم آخر، تو چشمات غصه میشینه
همه اشکاتو میبوسم ، میدونم قسمتم اینه !
(sm50)
اخه موسیقی دان همین 30ثانیه اول حس خوبیه که به قول شما کاورم هست میرزه به کل سابقه موسیقی خواننده مورد علاقت ...چیو با چی قیاس میکنی ..اصن در حد هستی ...اخه پیکان و با فراری مقایسه نمیکنن که ...احترام خودتونو نگه دارید شما برو همون اگزوز خاورتو گوش بده بد بیا لازم نی از ملودی و موسیقی نطق کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]